Welkom

Dank u allen voor uw deelname !
Foto’s en video’s zullen volgen…

Welkom iedereen. Van harte welkom op onze website GSTRAIL.EU

Enkele optimistische enthousiastelingen hebben een vrijwiligersteam opgericht (de GO of ‘gentils organisateurs’) om de GSTRAIL rally te organiseren.

De ‘GO’ bieden vrijgevig hun diensten aan aan de GS en Trail gemeenschap.

GSTRAIL.EU heeft tot doel de liefhebbers en amateurs van de Trails – en meer specifiek de BMW type GS – met elkaar in contact te brengen.

De vereniging GSTRAIL.be beoogt enkel te informeren, voor te stellen, evenals sporadisch ‘Trail’ activiteiten te organiseren, zowel in België als in Europa.

De GO ploeg van GSTRAIL.EU bestaat uit belgische leden van de GSfr organisatie (http://www.gsfr.info/#) en van het  forum GS_FR Forumactif, een zeer actief en interssant Franstalige forum toegewijd aan de GS. We moedigen u zeker aan om dit forum eens te bezoeken.

DE GSTRAIL.EU rally staat open voor alle leden van het GSfr forum en voor vrienden uit onze FB groepen, maar ook voor iedereen die gebeten is door het ‘Trail’ virus en zin hebben om hun passie op een positieve manier met anderen te delen.

Onze bijzonderheid is onze vrijetijds ‘Trail’ «all road». De motorrijders die reeds deelnamen aan onze activiteiten, ritten, stages,… weten dat ze zich kunnen verwachten aan buitengewone wegen… soms zonder herstel.

Indien de motorrijder niet over een aangepaste ‘Trailmoto’ beschikt, kan hun GPS/RB TRIPY of ander GPS systeem hen rond de voorgestelde route leiden.

We stellen alleen ‘kwaliteits-partnerships’ voor aan ondernemingen die materiaal en opleidingen aanbieden die wij gestest en aanvaard hebben.

In de hoop u binnenkort te mogen ontmoeten.

De ‘GO’ ploeg

Onze partners